Skip to content

FOLLOW WORTHY YOUTUBERS, avagy személyes kedvenceim | HU/EN

Scroll down for the English version.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én speciel imádom a Youtube-on nyálcsorgatva bámulni hogyan készítenek el egy-egy sminket ezek a lányok, vagy hogyan öltöznek fel különböző alkalmakra. (Ez egy divatról és szépségápolásról író blogger szájából nyilván sokkolóan új információ.)
Nem igazán azért, mert én is képes lennék ilyen külsőt kreálni magamnak, egyszerűen csak valahol már-már betegesen megnyugtató ahogy szépen felviszik a bőrükre az alapozót az ecsettel, majd jön a korrektor, aztán bronzosítanak, aztán a szemhéjfesték és a végén a szempillaspirál… igen, kezeltetem magam.
Szóval, amikor éppen mély depresszióban fetrengek otthon, vagy csak stresszes vagyok és legszívesebben levetném magamat a Szabadság hídról, (Tudjátok, “csak”.) vagy ha szimplán már rohadtul le kellene feküdnöm aludni de még atom hiperaktív üzemmódban vagyok, akkor megnézek egy-két ilyen tízperces videót és elönt a zen. (Vagy valami nagyon hasonló.) Azt hiszem azért, mert jó érzés tudni, vagy legalábbis abban a tudatban tengődni, hogy van a világnak egy olyan szeglete, egy egészen aprócska része ahol a legnagyobb probléma az, hogy hogyan csináljak magamnak Kylie Jenner ajkakat házilag, vagy hogyan applikáljam a kis arcomra a korrektort megfelelően, vagy esetleg hogyan dobjak fel egy teljesen fekete outfitet.
Semmi sírás, semmi erőszak, semmi éhezés.

Szóval, mielőtt még még mélyebbre ásom magam mindenki szemében és ténylegesen rám hívnak egy mentőosztagot, most inkább csak elkezdem bemutatni a lányokat, és hogy lássatok is valamit belőlük, teljesen random kiválasztottam pár videót tőlük.

MissMavendotcom
Teni Panosian
www.missmaven.com

Igen, tényleg úgy néz ki mint Kim Kardashian.
Én is ezt gondoltam.
Mind ezt gondoljuk.
Teni eszméletlenül gyönyörű, smink nélkül is mérföldekkel jobban néz ki mint én jobb napjaimon, és ami még ennél is jobb, hogy mindennek ellenére kedves és abszolút szeretnivaló. (Mondjuk nyilván nem lenne túl sikeres ha egy ordas nagy lotyó lenne.) Nem csak a viewerei felé mutatja ezt, hanem úgy istenigazából odáig van meg vissza az állatokért, rendszeresen támogatja őket adományokkal és örökbefogadással, illetve különböző jótékonysági programokban is részt vesz.
Nem úgynevezett “tanult” sminkes, ő eredetileg kommunikációt hallgatott, majd később színésznőnek ment, (Én se láttam sehol.) ám már gyermekként nagyon tehetségesen rajzolt, majd később annyira érdekelte a szépségápolás világa, hogy egy idő után ő sminkelte barátnőit az egyetemen és mindenki az ő véleményét kérte ki egy-egy termékkel kapcsolatban, tekintettel léve arra, hogy ő aztán mindig minden kérdésre tudott válaszolni. Innen is ered a “maven”, avagy “szakértő” kifejezés.
Egy nap úgy döntött, hogy mivel mindig is imádott írni, hogy elkezdi saját blogját, a missmaven.comot, és gondolom mindenkinek leesett, hogy mi lett belőle.
Beauty
Főként tutorialokkal foglalkozik, azon belül is sminkekkel, de találhatsz hair tutorialt, illetve bőr-, és hajápolással kapcsolatos videókat is készít. Minden egyes anyaga baromi igényes, és a végeredmény még a legvadabb kinézetnél is roppant kifinomult. Főleg nude színeket használ, ami érthető tekintve, hogy ezek az árnyalatok passzolnak a bőrtónusához, szemszínéhez és a hajához, de akadnak erőteljes partisminkek is, amelyek ennek ellenére szerencsére messze nem kurvásak, ha esetleg valaki attól tartana.

Fashion
Éljen, éljen, az utóbbi időben egyre több outfit videót rak fel, és úgy érzem ez nem csak egy hirtelen jött szeszély, ami nagyon király, ugyanis szuper stílusérzéke van – sokkal inkább a stílusos hétköznapiságra összpontosít, semmi túlontúl kirívó, de még véletlenül sem slampos.
Szóval, akik nagyon szeretnének egy kicsit jobban adni a külsejükre, de nem akarnak átesni annak a bizonyos lónak a túloldalára, akkor azoknak nagyon ajánlom, hogy vessenek egy pillantást a csatornájára.

Az a bizonyos plusz 
A hangja. Lefekvés előtt, ha ideges vagy túl hiperaktív vagyok, akkor tutira megnézek pár videót tőle, és ahogyan magyaráz, az annyira nyugtató, hogy biztosan lehiggadok.

Hey Claire
Claire Marshall

Vad, elegáns, vicces, összeszedett, kemény, imádnivaló.
Hogy ennél azért többet mondjak róla, nos hát lássuk csak, ööö, harminc éves, kommunikációt tanult de otthagyta az egyetemet, majd szabadúszó sminkes lett, majd több, mint három éve már, mikor nagyon nem akadt neki meló és az édesanyjánál is elkezdték diagnosztizálni a demencia tüneteit, úgy döntött a videók készítésében vezeti le a stresszt.
És milyen jól is tette, mert baromi sikeres lett.
Az öltözködése és a stílusa úgy egy az egyben jöhet, továbbá hihetetlen király ahogy megvágja a videóit, és nem csak arra törekszik, hogy az emberek megkapják az információkat amiket közölni akar, hanem hogy vizuálisan is élvezzék azt.

Még egy egyszerű daily vlogot is úgy tud megcsinálni, hogy izgalmas legyen nézni.
Csatornájának további szerves része a macskája, Bruce Lee, (Igen.), illetve sokszor megemlíti édesanyját is, és hogy hogyan birkóznak meg a nála kialakuló Alzheimer kórral, mindezt bárminemű önsajnáltatás és szomorúság nélkül.
Beauty
Claire ténylegesen szabadúszó sminkesként dolgozott mielőtt még betört volna a Youtube-ra, most már erre azonban nyilván nincs ideje, viszont van egy rakás beauty videó a csatornáján, (Ez az információ nyilván meglepett mindenkit.) amik főleg az erős szemsminkeket helyezi előtérbe. Meg az arckontúrt.

Fashion
 Meglepő módon sokkal több divattal kapcsolatos anyagot készít, mint makeup tutorialt, ami tök jó, mert én személy szerint imádom őket. Régebben sokkal inkább a tomboy megjelenés híve volt – sok fekete, bakancs, szakadt cuccok, kockás ing.
Most se mondanám, hogy olyan sok minden változott, de bizonyos ruháit lecserélte nőiesebb darabokra, és így összességében sokkal femininebb hatást kelt. Ilyen nőiesebb jegynek számít például a magas sarkú, vagy hogy több ékszert visel, kevesebb szakadt ruhát hord, de ugyanúgy viseli viszont a bővebb és lazább ruhákat.

Visszatérve kicsit az ékszerekre, azt még el kell mondanom, hogy azok bizony különleges helyet foglalnak el a kis szívemben, a hatalmas statement daraboktól kezdve (Pláne, amikor azokat rockbandák tagjainak a pólóival kombinálja. Szóval “band T”-kel. Csak már úgy érzem túl sok angol kifejezést használok egy magyar oldalhoz képest,) az egyszerű nyakláncokig.
(Jó, igazából minden cucca különleges helyet foglal el a szívemben, de valahogy csak fel kellett vezetni ezt a csomó képet.)

Az a bizonyos plusz
A lakás.
Hát azt a kérót úgy az egyben, elvitelre, ha lehet… plusz, mint ahogy mondtam, izgalmasan szerkeszti meg a videóit és nagyon király hogy beauty és fashion blogger létének ellenére nem az a tipikus girly girl, de ugyanakkor nem is egy fiús lány, hanem csak szimplán önmaga. (Majd megértitek.)

Ja, és imádom a tetkóit. (Neem, nyugi apa, nekem nem lesz ilyen.) Nem vagyok egy nagy tetoválás rajongó, főleg ha az a tetoválás karon található, és főleg, ha az a bizonyos kar egy nőnemű egyedhez tartozik, de rajta valamiért még ez is nagyot dob.

Clothesencounters
Jenn Im

Ez a lány valami eszméletlenül cuki. Hát nézzetek már rá.
És az ember azt hinné, hogy csak emiatt az imádnivaló cukorbaba pofi miatt gondolom ezt, de nem, neki tényleg nagyon édes személyisége van, és nem abból az irritálóan mézesmázos fajtából. Ő is egy tipikusan laidback California girl,  irtó lazán vesz mindent, alapvetően minden videójából árad az, hogy mindenki azt vegye fel, amiben jól érzi magát, ő csak szeretné megmutatni, hogy ő miben… érzi jól magát.

Beauty
Alapvetően végeláthatatlan outfitek és stílussal foglalkozó anyagok jellemzik a csatornáját, szépségápolással kapcsolatban a monthly favorites videókban találhatsz utalást, illetve néha befigyel egy-egy hair, vagy makeup tutorial, az egyszerű-de-nagyszerű fajtából. (Avagy, ha valaki nem egy Bobby Brown, akkor ezekkel nagyon szépen meg lehet tanulni az alapokat.)

Fashion
Na divatból aztán van bőven választék.
Ha le kellene írnom Jenn stílusát, akkor azt mondanám, úgy néz ki, mintha egy kislányt beszabadítottak volna egy gigantikus gardróbba ahova a (déd)nagymama kardigánjaitól a jövőbeli űrruhákon keresztül minden bele van dobálva, és ő mégis kijönne egy olyan szettben, hogy az életben nem találod ki hogy sikerült azt összedobni, de istenien néz ki és kell.

Egy szóval nagyon tehetséges, eklektikus és laza.
Az a bizonyos plusz
Hát, lényegében azt már el is mondtam.
A koreai lányról süt, hogy elfogad bárkit és bármit, és nem akarja megmondani senkinek, hogy mi A Divat és mi nem, nem egy önjelölt divatdiktátorként tekint magára, pusztán a saját kreatív sarkának szánja a csatornáját, és ott segít másoknak, ahol tud. Nem próbál más lenni, mint ami, és erről jut eszembe, nagyon aranyos személyes jellegű videói is vannak.
Ja, és mindig nagyon jól választja meg a fotózások, illetve a forgatások helyszíneit, szóval a fotóin nemcsak maguk az összeállítások, de az egész környezet és a szettek párosítása is szuper.

Desi Perkins

Nem csak gyönyörű és tehetséges, de még pokolian jófej is. Az ő videóit is leginkább azért élvezetes nézni, mert akik nem feltétlenül a sminkek miatt nézik, hanem miatta, garantáltan jól szórakoznak majd.
Desi eredetileg tanárnőnek tanult, szóval ő sem “képzett” sminkes, de ez még véletlenül sem látszik a munkáján. (Miért látszódna.)
Beauty
Nos, hát igen, mondhatni csak makeup tutorialokban utazik, de ezt még véletlenül sem negatívumként értem. Soha nem vennéd észre, hogy alapvetően nem sminkes, ha nem emelte volna ki valamelyik videójában, annyira ügyes.
Egy igazi latin díva, már csak azért is, mert ténylegesen latin gyökerei vannak.

Fashion
Igazából kb egy-két divattal kapcsolatos videót, lookbookot készített eddig, szóval akik emiatt néznének be hozzá, hát… ez van, srácok.

Az a bizonyos plusz
Kellemes és szórakoztató társaság, ha lehet ezt mondani, a blooperek pedig magukért beszélnek.

The Fashion Statement
Amy Pham

Amúgy ez az utolsó pont egy kicsit rendhagyó, ugyanis a The Fashion Statement valójában “csak” az egyik alrésze egy Youtube csatornának, a The Platformnak, és ennek az egész dolognak a házigazdája mondhatjuk úgy, hogy Amy Pham. Szóval a The Platform az tulajdonképpen egy közösség, ahol különböző beauty és fashion bloggerek (Többek között a korábban felsorolt Teni Panosian, Claire Marshall és Jenn Im is.) készítenek ennek a csatornának egy-egy videót különböző kategóriákban és témákban.
(Például interjúkat készítenek hírességekkel mindenféle eseményen, videókat készítenek a New York Fashion Weekről, természetesen vannak hajápolós és bőrápolós videók, lookbookok stb.)

Na de visszatérve Amy Phamre – Amy Dj-ből lett fashionista és házigazda (Nem tudom hogyan fejezhetném ki jobban a státuszát, lehet van ennél jobb szó is rá, de… én ezt használom.), ő is ugyanúgy csinál haulokat, outfit videókat, makeup tutorialokat, mint a többiek, továbbá akinek kérdése van felé bármivel kapcsolatban, azt is megválaszolja.
Tudom, eleinte nekem is fura volt, hogy mivel nem egyes egyedül csinálta, hanem nyilván állnak a műsora mögött mások is, ezért “kicsit” kommersznek hat, és nem olyan eredeti mint a többieké, hiszen nem mutathatja meg ezer és egy százalékosan a saját személyiségét, de azért szerencsére így is átütő karaktere van.

Beauty
Amy inkább divattal foglalkozik, de azért mint minden lányos portálnál, nála is megtalálható egy kis sarok amiben a kedvenc termékeit gyűjti össze, vagy egyszerűbb sminkeket készít el.

Fashion
Ebben nagyon hasonlít Jenn Imre, már nem azért mert ugyanolyan lenne a stílusuk, de ő is gyakorlatilag a szemétből is ki tudna magának túrni valami extravagáns outfitet és mindenki imádná.

Az a bizonyos plusz
Azt hiszem erre mondják azt, hogy jó a kisugárzása, tetszik ahogy magyaráz, igen, tudom ez édeskevés, de nekem bejön.

FUN FACT: mindegyik lány Californiában lakik, és mindannyian ismerik egymást, sőt, Teni, Claire és Jenn nagyon is jó barátnők.


… and the English version:

So…
I tried to keep rephrasing the introduction to make it sound less like I’m a sick pervert, but I’m afraid I couldn’t so I just keep hoping I’m not the only one who feels like this.
The thing is, that I, personally, love to drool over my laptop looking how these girls create some amazing makeup or outfit for a certain occasion, or just for an everyday situation. (I guess it must have been a shocker for you that I would do such things in my free time, I mean it’s just a beauty and fashion blog.)

Not particularly because I’d want to do the same things as they do, it’s just the feeling while watching how they apply foundation on their skin with a brush, then there comes the concealer, followed by bronzer and highlighter… it’s just so fucking relaxing and you have no idea how much it calms me down.
(Yeah, this is just… wrong. Please don’t call the police.)

So whenever I just lay at home in deep depression, or stress out and all I can think about is jumping off a bridge (You know, simple things.), or I just can’t fall asleep yet because my brain wouldn’t stop, I watch a couple of a 10-minutes videos and I become zen. (Kind of.) I guess it’s because it’s nice to feel like there’s one corner of the world, one tiny place where there’s one person, whose biggest problem at that certain moment of time is how to make her lips look like Kylie Jenner’s, or how to apply concelear on her face properly, or perhaps how to jazz up an all-black outfit.
And no, I’m not being sarcastic or ironic at all, I really do think it’s good to see something a day that doesn’t focus on violence or starvation or misery, but doesn’t even focus on how to make change your life or anything extraordinary like that.
(Okay, I sound like a weirdo. What the hell is wrong with me?!)

MissMavendotcom
Teni Panosian
www.missmaven.com
and yey, I just happened to find out, she also made a personal blog too:
www.tenipanosian.com

Yep.
She does look like her.
I think that too.
We all think that too.
But don’t tell her, she doesn’t like it.
Maybe you haven’t noticed (in which case you’re insane), but Teni is outstandingly beautiful. I could hate her so freaking easily if she was just a little bit of a bitch, but ‘unfortunately’ she is the kindest, sweetest human being on Earth. (Oh, well… shit.) She loves animals, and she encourages all her viewers to look after animals and overall, to be more conscious about them.
She is not a ‘professional’ makeup artist, which sounds ridiculous because she is professional, but… you know what I mean. She studied Communication, then became an actress (No, I haven’t seen her in anything either.), and then, since she has always been into writing and beauty, she launched her own blog. She has always been so interested and knowledgable in products that all her friends and even her friends’ friends asked for her advices all the time, plus, she has a drawing background so it was pretty obvious for her to get into this business.
And as a year passed by, she also started her Youtube channel, yey.
 

Beauty
Mostly tutorials, including makeup-, and hair tutorials, but there are many skin-, and haircare videos as well. Every single piece of her work is extremely exigent, and even the wildest party makeup is really sophisticated. She loves nude colors, and she uses them a lot, which is pretty much understandable since these are the tones that match her skin, eye and haircolor perfectly. Of course there are heavier makeups on her channel as well, but fortunately it doesn’t mean they make you look like a hooker, in case you are afraid of that.

Fashion
Hurray, hurray, lately she’s been making so much more fashion videos that I start to believe it’s going to be permanent. (Hope so.) She has an amazing sense of style (Duh.) – she aspires to be stylishly casual and to show how to sneak the vibe of chicness into an everyday look, but fear not, it definitely doesn’t mean she’s dull or anything.
So her style is definitely for those who seek to be chic and girly, but don’t want to get overdressed or dramatic.

What I find special
Her voice and her relaxed aura. Before I go to bed and I am still too hyperactive, I just make a tea, watch one of her videos and I get completely chill.
(Okay, that’s definitely weird. I have a problem.)

Hey Claire
Claire Marshall

Wild, sophisticated, fun, collected, amusing, tough, adorable.
These are just a few things I could instantly come up with in case anyone asks about Claire Marshall. What else, let’s see… thirtyone years old (Happy Birthday, Claire!), studied Communication then dropped out of college, then became a freelance makup artist in New York, then in Los Angeles (where she currently lives), and then, when she didn’t really have a job and her mother got diagnosed with demensia, to drive her attention away a little, she got into Youtube.
And what a freaking awesome idea was that, because she got pretty succesful.
Her clothing style could be described by two words – chic laziness. Still, the best is maybe how she edits her videos – not only she aims to give useful informations and be entertaining, she also pays attention on making her works visually enjoyable.
She can even make a simple daily vlog (I didn’t even like daily vlogs before.) so fun and interesting that it’s better than some tv show, so respect.
Permanent cast member of her channel is her cat, Bruce Lee (Yep.), and she also mentions her mother sometimes, talking about how they deal with her progressing Alzheimer disease which I’m pretty sure helps a lot of people who goes through things like that.

Beauty
As I said, Claire was actually a freelance makeup artist before, and though obviously she doesn’t have time for that anymore, you can find a lot of awesome tutorials on her channel (This information must be surprising to you.), mostly heavier eye makeups. (At least I came to that conclusion.)

Fashion
Surprisingly, she does more fashion related videos than beauty related ones, which is not a problem at all because her sense of style is ohmygod.
Previously she had more tomboyish looks – a lot of black, boots, ripped clothes, plaid shirt.

I wouldn’t say she dresses like a princess now, but she’s much more feminin and collected than before since she kind of replaced some of her tomboyish features with higher heels, more jewellery, and less ripped stuff. However, she still uses her baggier and chiller clothes.

 

To go back to jewelleries – I have to admit they have a special place in my heart, from gigantic statement pieces (Especially when she pairs them with her band tees.) to the more simpler necklaces.
(Okay, basically all of her clothes have a special place in my heart, but… I needed an intro for these images below, guys.)

What I find special
The apartment.
Oh my fucking God.
Can I have that apartment to go, please?
Of course it’s not the only special thing about her, her exciting editing technique, and the way how as oppose to being a beauty and fashion blogger she doesn’t try to be a trendy girl, she remains herself.
Oh, and those tattoos. (Don’t worry, Dad.) I am not into tattoos… okay, I haven’t been into tattoos, especially when they are on the arms, but I have to admit, as for Claire, they give her look a very special vibe.
Anyways, I’m done. Check her out, and you’ll get it.

Clothesencounters
Jenn Im

This girl is the most adorable human being on Earth, I’m telling you.
And I don’t say it because of that cute babydoll face, and fortunately being cute doesn’t mean that she’s that kind of irritating high-voiced little bitch.
She’s just a really cool, laid-back California girl, who wants everyone to express themselves however they want, she doesn’t want to tell anyone what to wear or how to look like, she believes that everybody should be their very unique selves.
She only uses Youtube to use it as her own creative outlet.

Beauty
Even though basically her channel contains endless videos of outfits and style materials, you can find beauty related topics in her monthly favorites videos or even in some of her simple makeup tutorials. They are the simple-but-great kind of tutorials, so in case you’re not a Bobby Brown, she definitely helps you with the basics.

Fashion
Oh, God.
She’s the gold mine of style.
If I was to define her style, I would say… she looks like a little girl who was sent to a huge wardrobe filled with tons of clothes from (grand)grandpa’s old jacket to future spacewear and she would just pop out in an outfit that no one would understand how she managed to put together but she would look amazing in it.
That’s how talented, eclectic and chill she is.
You can sense from her outfits that she just wants to have fun and enjoy herself in her clothes.

What I find special
Well, I guess I’ve already told you.
This Korean beauty is all about acceptance and chillness, she doesn’t ever look at herself like a Fashion Dictator with capital letters, she doesn’t even try to tell others what Fashion is.
All she wants is having fun, and making us feel like fashion is not a deadly serious thing, more like an amusing way of expressing ourselves. Her looks are always as open-minded as Jenn is, so I can honestly say she’s like a breath of fresh air.

She doesn’t want and try to be other than herself, and I truly respect her for that.
Oh, and by the way, she always chooses beautiful places to shoot her outfits, so not only her outfits, but the whole vibe of her materials and photos are gorgeous.

Desi Perkins

(Once she made a collaboration with Teni Panosian, that’s how I found her.)
Not only is she gorgeous and talented, she’s also hilarious to watch. Her videos are special to me because of her way of leading the viewers through a makeup creating process. Even though she looks like a true latin diva, when she opens her mouth it becomes clear what a humble and sweet person she is.
She didn’t learn to be a makeup artist either, as a matter of fact, she studied to become a teacher, but lucky for us, instead, she started a Youtube Channel.
Beauty
Well, yes, she’s mainly into beauty.
She’s a neutral girl as well (That came out really wrong, but you know what I mean.), but we can see many videos that include hints of extremely vivid and wild colors, many purple and berry shades. Personally I love the color schemes she puts together, even when it’s an everyday or a more dramatic tutorial.
You wouldn’t tell she’s not a makeup artist, she’s so extremely gifted and precise.
Fashion
Well, to tell you the truth, I haven’t really seen that many videos about fashion from her, but there’s definitely some. The one I can recall right now is a spring lookbook maybe, so… in case you are more into fashion related channels, this one might not be the one for you.

What I find special
The bloopers say it all.
I cannot tell you enough how entertaining she is.
Plus, in case you’re into crazy Halloween makeup ideas, she’s your girl.

The Fashion Statement
Amy Pham

Oh, yes.
These two hotties are one person.
Why is that always the girls with the most beautiful hair get confused one day and run to the hairdresser to ruin the whole thing?
Why?!
Oh, by the way, if you’re foolish enough to turn your dark hair into platinum blonde (THEN DON’T DO IT.), then I recommend you to watch this video of Amy in which she explains how her hair got this color and how she treats it now. (BUT OBVIOUSLY YOU WON’T NEED TO WATCH IT BECAUSE YOU DON’T DYE YOUR HAIR.)
Whatever, I thought I’d share.
(Don’t your dare!!)
This last point of my list is kind of irregular since Amy doesn’t own her own channel, but she’s the host of a channel called The Platform where she has her own show, The Fashion Statement.
(How many times will I write ‘own‘ in this article?)
Basically, The Platform is a community including fashion and beauty bloggers (For example Teni, Claire and Jenn work for them as well.) making videos in different cathegories and topics.

(For example they do interviews with influential people on events, they make videos of the New York Fashion Week, there are of course many haircare and skincare tutorials, lookbooks etc.)
But, to turn back to Amy Pham – that girl is a multitasking genious. She’s a Dj turned into a fashionista and host. (And, by the way, I heard she and her brother do accounting. You know, just to relieve stress, I guess.) She does hauls, makeup tutorials, outfit videos just like the others, plus, in case anyone has any questions for her, she answers them.
I know, I was a little bit unsatisfied because there are many people behind her to help, and I was afraid that she might be too mass-produced, but guys, trust me, her personality is so strong and so unique that nothing can turn her into mainstream.
Beauty
Amy’s main profile is fashion, but yeah, she does some easier makeup related videos as well, and of course she loves to share her favorite products in every month.
Fashion
Fashionwise she is a little bit like Jenn Im. She looks like she would have just thrown on everything that came in her way, and damn, she looks extremely awesome.
She wears items that other people wouldn’t and I find her truly talented because of it. She’s the kind of girl, who wouldn’t need expensive clothes or accesories to make her outfits look extravagant.
Even when she aims to be girly, she looks cool, edgy and exciting.

What I find special
Okay, we can say it about other bloggers as well, since a blogger cannot be succesful without a glowing aura, but I feel like she takes it to a whole new level. She has a fun, bubbling vibe, and I love it.

FUN FACT: all of them live in California, (Ah, so lucky.) and they all know each other, what is more, Teni, Claire and Jenn are actually good friends, yey.

source of feature image:
unsplash.com (Florian Klauer)

Be First to Comment

Leave a Reply