Skip to content

Maybelline LASH SENSATIONAL waterproof mascara | REVIEW | HU/EN

Scroll down for the English version.

Ismerős az érzés, mikor olyannyira eleged van a sok seggfejből rossz tapasztalatból, hogy már teljesen eldobod magadtól a remény leghaloványabb szikráját is aziránt, hogy találj valakit, aki nem egy teljesen totális, de tényleg full pszichopata? Aztán egyszer csak ráakadsz egy magas, jóképű idegenre (Jelen történetünk szempontjából egy hosszú, enyhén csillámos rózsaszínre, de ez furán venné ki magát.) és noha szinte biztos vagy benne, hogy borzalmas ötlet, mégis adsz a dolognak egy esélyt.
Aztán pedig, ha mázlid van, kiderül, hogy az alany annyira nem is botrányosan katasztrofális.
Szóval igen, ezzel roppant romantikus monológgal csak azt kívánom felvezetni, hogy amúgy képzeljétek, vettem egy szempillaspirált.

Ugyan meg voltam győződve, hogy teljesen fölösleges, mégis adtam egy esélyt az egyébként roppant nagyra becsült Lash Sensational vízálló verziójának. (A “sima” 4.36 299 véleményből Krémmánián, csak a miheztartás végett. És most látom csak, hogy a vízálló verzió 3.57 14 véleményből.)
Meg kell mondjam, maga a hatása hibátlan.
De tényleg.
A kefe pont olyan, ahogyan én szeretem – szintetikus, görbe kefe, apró, különböző méretű szálakkal, gyakorlatilag göndöríti is a pillákat. Meg dúsítja, meg hosszabbítja, és nagyon szépen lehet rétegezni és építeni anélkül, hogy szétcseszni az összhatást.

IMG_0517


De aztán jön az ötödik randi (Csak a zseniális példa kedvéért.)  – először azt hiszed pusztán te érzed úgy, hogy különös, megmagyarázhatatlan dolgok történnek, majd szépen lassan, de biztosan rá kell jönnöd,  hogy szíved ezen választottja is egy bat shit crazy szociopata.
Ez itt nálunk gyakorlatilag azt jelenti, hogy a szempillaspirálomnál durva személyiséghasadást véltem felfedezni – egyszer olyannyira vízálló, hogy még akkor se jött le rendesen amikor olajos, direkt vízálló szempillaspirálra szánt lemosóval vakartam szét a szemem, máskor meg ugyan még ha szintén meg is szenvedtem a lemosást,  ez a kis rohadék napközben azért csak lejött, ami kész vicc.


Így hát, összességében azt mondanám, a bizalmam megrendült és bár, hogy egyik legjobb barátnőm szavaival éljek, kimaxolom ezt a kis szemetet mert tényleg nagyon szép eredményt lehet vele elérni, ám hosszútávon egy olyan társra van szükségem, aki tudja mire van szükségem és nem fél a ragaszkodástól – már ami a szempilláimat illeti. (Micsoda szóvicc, micsoda szóvicc.)

A kötelezők röviden:
Kefe? Szintetikus, görbe, különböző méretű, de lényegében apróbb szálakkal.

Vízálló? Víz-, kryptonit-, és golyóálló, igen.
Tartós? Ha jó napja van.
Hatás? Dúsít, hosszabbít, lehet rétegelni is, minden, ami kell.
Újravásárolom? Nope.

Most pedig az angol verzió után meg lehet tekinteni hogy és mint néz ez ki élesben előtte, utána, közben, össze meg vissza.

Do you know the feeling when you’re so fed up with all the frogs you have to kiss so that you rather make yourself believe there are no princes after all? And then, all of a sudden, you just happen to meet Mr Tall, Dark and Handsome (Which is, regarding our story is actually long, pink and glittery, but that would sound highly inappropriate.) and even though you’re quite sure getting involved with him is the worst idea ever, you give him a shot anyways because you… really couldn’t care less anymore.
And damn, he turns out to be not the world’s biggest failure.
So yeah, what I’m trying to say here, is that I bought a new mascara.


Even though I was a hundred percent sure I shouldn’t even try finding a mascara that doesn’t suck, as I was strolling around my local drugstore I saw the by the way highly appreciated Lash Sensational mascara’s sister, which is the waterproof version. Since it was on sale and there was only one left, I decided to give it a try.
And just so you know – the effect itself is flawless.


The wand is exactly how I love it (That’s what she said.) – a curved synthetic brush with small bristles in different lenghts. It makes my lashes curl up a bit, and also makes them fuller, longer and it’s also nicely buildable without messing my lashes up.
But then, as always, around the fifth date all the weird stuff starts happening and slowly you have to come to the conclusion that the choice of your heart is a bat shit crazy psychopath.
Which means, according to our situation, that the mascara develops a split personality.
(Overly dramatic? Me? Never.)


In one hand, it’s so waterproof (Good job, by the way, I mean, seriously.) you need a hammer to get that thing off of your lashes which is great, but after awhile it becomes quite annoying that you cannot get it off for not even the love of God (Even with the appropriate eye-makeup remover.), especially because other times, even though it’s really hard to get it off, it still happens to transfer onto my lower lashline during the day.
So overall, I really, really like how my lashes look with this mascara, but sometimes it does transfer onto my lower lashline even though it’s extremely hard to get it off so it’s basically too many trust issues for the pleasure it gives me.

To cut it short:
Wand: 
Curved, synthetic, tiny bristles but with different lenght.
Waterproof? Water-, kryptonite-, nuclear weapon proof.
Effect? Pure awesomeness. Fullness, lenght, buildable, whatnot.
Long-lasting? Only when it has a good day.
Repurchase? Don’t think so.

But now, let’s just take a peak at what it actually looks like on my lashes.
First, here I am with no mascara on.
(Excuse me in advance for looking like a massive drug addict.)

Second, I thought it would be a nice idea to show you what it looks like with just a light layer of the Lash Sensational mascara.

IMG_0601  IMG_0619IMG_0608 IMG_0618

And third, here I am going crazy.

IMG_0653 IMG_0641IMG_0631 IMG_0679

 Lash Sensational
waterproof

Maybelline
1999 forint, 7 $, 6 Euro
Rossmann, dm, Müller

Be First to Comment

Leave a Reply