Skip to content

TRIUMPH NAGYKÖVET PROGRAM, avagy csak Apa meg ne tudja | HU

Van Nektek bárminemű elképzelésetek arról, hogy mennyire nehéz fehérneműben pózolni?
Mármint bocsánat – fehérneműben pózolni tök egyszerű, de nem úgy kinézni mint egy mellműtétre gyűjtögető alulfizetett kiskorú pornós, na az nehéz.
Nagy tisztelője vagyok az ízlésesen elkészített érzéki fehérneműs fotóknak és kisfilmeknek, és mivel Selena Gomez legújabb klipjét is napi rendszerességgel újra meg újra megnézem, egyértelműen alkalmasnak találtam magam erre a feladatra és végre volt apropóm arra, hogy én is lezseren végigtáncoljak egy szobán és teljes természetességgel pózoljak egy kamera előtt. Ami teljesen szuper is lett volna, ha ténylegesen alkalmas lennék efféle tevékenységekre, de mint kiderült baromi félénk és baromi gátlásos vagyok. Ami végül is egészen pozitív, mert eggyel kevesebb okom van rá, hogy tényleg pornós legyek. Hurrá.

IMG_0007A
Ja igen, jogos kérdés, hogy akkor miért is vagyok akkor lefotózva fehérneműben?
Nos.
Miután láttam Réka és Nikolett Márta bejegyzését, kezdett gyanús lenni a dolog, hogy vagy lemaradtam valamiről, vagy az emberek nagyon érzik a Valentin napot így január végén és az egyiket tényleg eltaláltam – a Triumph nemrég jött elő idei Nagykövet Programjával, mely szerint vegyük elő romantikus oldalunkat és egy kreatív bejegyzés formájában mutassunk be egy darabot az őszi-téli kollekcióból, és ha beválasztanak az öt blogger nagykövet közé, szuper programokon és eventeken vehetünk részt.
Mivel mi (én) itt a banditen baromi lazák, felszabadultak és kreatívak vagyunk időnk nagy százalékában, én meg baromira éreztem magamban Selena Gomezt, gondoltam ez az én pillanatom hogy megmutassam magamnak mennyire magabiztos vagyok és a többi, és a többi, hát, van még mit dolgoznom ezen az önbizalom dolgon, de tekintve, hogy életemben nem fotóztak le még fehérneműben, legalább nem kaptam pánikrohamot.
Kis lépések, emberek, kis lépések.
De beszéljünk a szettről. Én őt választottam. (Egészen pontosan Body Make-up Blossomnak hívják.) Egyrészt azért, mert játékosan bájos, finom, mégis van benne egy kis üde flörtre emlékeztető csavar a selymes mintának és a részleteknek köszönhetően, a színe pedig nem is babarózsaszín, nem is egyértelműen púder, inkább a kettő elbűvölő ötvözete.
De a legjobb – a melltartó.

IMG_0104A IMG_0096AB
Hát, nem push upos, (Bár ha minden igaz van push upos változata.) azt hiszem ezt így már mindenki konstatálta, ami elég fura tőlem, mert tudat alatt a push upos melltartók felé gravitáltam mindig is. Nem azért, mert hatalmas lelki fájdalmat okoz az, hogy kicsi a mellem, csak egyszerűen mindig úgy éreztem, hogy ha már ebben a ketrecben kell lenniük a lányoknak, legyen valami extra a dologban.
Azonban ez hivatalosan is a legkényelmesebb melltartó valaha, és ezt nem azért mondom mert meg akarom nyerni a pályázatot, (Vagyis de.) hanem mert tényleg teljesen tökéletesen passzol mindenhova, nem zavaró, nem bosszant, tökéletes, nem akarok foggal-körömmel megszabadulni tőle. (Tehát rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy férfi minden bizonnyal utál egy női melltartóban.) Az olyan apróságok pedig, mint a dekoltázs részének precíz kimunkálása, csak jobban megdobja a dolgot.
Ó, és passzol a kanapéhoz is.

IMG_0032A
Ami a férfiinget illeti, van ez a furcsa… szokásom. Szóval azt hiszem minden családban ismerős a sztori, hogy a testvérek elveszik egymástól a másik cuccait, az teljesen rendben van – kivéve, ha bátyád van. Nem, Máté soha nem vitte el a cuccaimat, én viszont előfordult, hogy elcsórtam egy-két pulcsiját, vagy mondjuk apa néhány ingét. Valamilyen különös oknál fogva nőiesebbnek érzem magam egy férfiingben vagy egy nagy férfi pulóverben, mint egy nőiben, egy klasszikus fehér férfiing fehérneművel pedig mindenki számára win-win.
És most mondanom kéne valami mély, a lélek legmélyéig markoló igazságot a női testről és hogy akármi.

Hát mit mondhatnék.

IMG_0030A
Hosszasan kellene ecsetelnem, hogy a kis mellem/csontos felsőtestem (Fúj.)/akármim ellenére jól érzem magam a bőrömben, de őszintén? Enélkül is egészen jól érzem magam a bőrömben.
Nem azért, mert tökéletesnek tartom a testem, hanem azért, mert tudom, jól bánok vele. (Tudom, hogy ő is élvezte azt a hamburgert.)
Nem sanyargatom magam, de igyekszem megtartani az egyensúlyt, nem edzem halálra magam csak azért, hogy úgy nézzek ki, mint egy random lány egy random képen, de ügyelek arra, hogy fitten tartsam magam. Azt sem azért, hogy jól nézzek ki, vagy hogy elérjek egy kitűzött utópikus célt, hanem azért, hogy jól érezzem magam, hogy energikus és egészséges legyek.

IMG_0111A
A pályázat szerint válaszolnunk kell arra a kérdésre, hogy miért mi lennénk a legalkalmasabbak arra, hogy nagykövetei legyünk a márkának.
Tudom, hogy jó lenne azt mondani, hogy a mindennapi nők magabiztosságáért vagy más hősies célért akarok kiállni azzal, hogy egy menő fehérneműmárka nagykövete vagyok. De tegye fel a kezét az, aki valaha is jól érezte magát annak láttán, hogy valaki más fehérneműben lőtt magáról pár képet. Úgy gondolom nem feltétlenül ezen, vagy más szóval a testen kell lennie a hangsúlynak, mert az egyrészt nem lenne őszinte, másrészt nem mások miatt kell jól éreznie valakinek magát, ez szerintem egy egyéni út. Hanem a minőségi és szép ruhadarabokon, amelyek végre kényelmesek egyszer az életben, én meg így ünneplem meg, hogy jófej vagyok a szervezetemmel.

IMG_0070A IMG_0128ACDIMG_0118AB

2 Comments

  1. :D:D Frappáns írás meg kell hagyni! 🙂 Nagyon szép vagy, és gratula a fotókhoz mert nagyon klasszak lettek. A szövegen meg jót nevetgéltem :D:D

    Köszönöm a linket a nevem mögött. Én már érzem a Valentin napot…:D

    • The Charmbandit The Charmbandit

      Haha, köszönöm 😀 🙂 Neked pedig gratula, hogy bejutottál, megérdemelted! :))

Leave a Reply