Skip to content

35 MINDENNAPI FRUSZTRÁCIÓ, avagy az élet bosszantó törvényszerűségei | HU

1. Hogy az a srác, akire alig vársz, hogy írjon neked, vagy legalább hogy észrevegye létezésed apró szikráját, akkor se keresne ha valaki a fejéhez tartana egy töltött fegyvert…
2. … de az, aki körülbelül annyira érdekel téged mint a másodfokú egyenletek, a nap 24 órájában téged keres és nem unja meg. Soha.
3. Hogy a beauty vloggerek képesek több időt eltölteni egy termék csomagolásának és kinézetének ecsetelésével, mint a tényleges termék értékelésével.
4. Hogy noha drága édesanyád egy héttel a névnapja előtt mindenkinek fennhangon ecseteli mennyire utálja a névnapját és mennyire nem akarja hogy bárki is foglalkozzon vele, mégis halálosan megsértődik mindenkire aki nem köszönti fel a névnapján már reggel 10 óra előtt.


5. Hogy noha te vagy az a szerencsétlen aki eltöri a lábát és te vagy az, akit be kell vinni a kórházba, valahogy mégis minden egyes egészségügyi dolgozó anyukád több hónappal ezelőtti, már réges rég begyógyult kéztörésének történetét hallgathatja. Semmi baj, végül is neked aztán időd mint a tenger. Már nem sietsz sehova.
6. Hogy miközben otthon fekszel a törött lábaddal, naponta többször diagnosztizálod magad tüdőembóliával miközben valójában fogalmad sincs róla mi az, azon kívül hogy minden bizonnyal köze lehet a tüdődhöz és a törött lábadhoz.
7. Amikor állásinterjúra mész és arra ébredsz, hogy fáj a torkod, fáj a fejed és fáj a hasad – mert egyébként megjött.
8. Amikor az előző pontban foglaltakat elújságolod a barátodnak, majd ő nevetve csak annyit mond: “Jaj ugyan, csak rástresszelsz!”
Tipp férfiaknak: Ilyet soha ne mondj egy menstruáló nőnek.


9. Amikor a férfiak valamilyen különös, megmagyarázhatatlan, minden bizonnyal valamiféle létfontosságú evolúciós oknál fogva úgy érzik, hogy ha egy nő telefonját a kezeik közé veszik, meg kell változtatni rajta valamilyen lényeges beállítást, azon egyszerű oknál fogva mert ők jobban tudják.
10. Hogy minden klipben, videóban, vagy csak nemes egyszerűséggel fényképen van egy lány, aki éppen lő magáról egy szelfit. Mert olybá tűnik minden marketinges úgy érzi ez az egyetlen kép ami lefedi 2016-ot.
11. Hogy sosem akkor megy el az ember enni amikor még csak éppen hogy érzi, hogy hamarosan éhes lesz, hanem akkor, amikor már minimum egy szürke marha kellene ahhoz, hogy jól lakjon, és azzal nem számol, hogy ilyenkor még mindig várni kell arra, hogy elkészüljön az étel, ami további tízezer fényév. De tényleg.


12. Hogy az teljesen oké, amikor te nem reagálsz ha Facebookon, sms-ben vagy akár galambpostán kommunikálsz valakivel, és ezt igazán bárki megérthetné, de ha ezt valaki veled csinálja meg az már nagyon nem az.
13. Hogy noha az ellenkező irányba menő villamos percenként jön, az a villamos amire te vársz, csak félévente.
14. Hogy amikor az orvosnál ülsz a váróban, tisztán és érthetően hallod, hogy mindenkivel kedélyesen és ráérősen elbeszélget akkor is, ha csak egy nyomorult receptet akarnak felíratni, de amikor te jutsz be hozzá és ténylegesen van problémád, lerendez egy perc alatt.
15. Amikor be szeretnél érni valahova időben és rendelnél egy taxit, de a városban egyetlen taxitársaság sem hajlandó felvenni a telefont. És amelyik mégis és végre képes vagy nála foglalni egy taxit, az is két percen belül visszahív, hogy bocsi mégsem tud küldeni senkit.
16. Amikor mindezek után te ezt elújságolod a barátnődnek, aki erre annyit válaszol: “Juj, most kéne kipróbálnod azt az Ubert!” Na ne mondd.


17. Az a kisgyerek, amelyik mindig ugyanazon a buszon utazik ugyanakkor mint te, és mindig ugyanúgy adja ki ugyanazt a haldokló delfinné mutálódó pingvin hangot. Persze az is lehet, hogy a gyerek már időtlen idők óta utazik ugyanazon a buszon mert az anyja már rég lelépett mellőle tekintve, hogy senki nem szól rá. Megértem.
18. Amikor már rég nem jó rád a nyáron használt alapozód, de ezt csak hónapokkal később veszed észre.

19. Amikor minden egyes alkalommal megígéred, hogy a következő fülhallgatódat már becsszó nem fogod csak úgy bedobni a táskádba hogy aztán ocsmány módon összegubancolódjon és eltöredezzen, de aztán csak azért is megteszed, mert yolo.

20. Hogy a filmekben, ha valaki azt mondja valakinek “Speak in English.”, a magyar feliratban azt írják fordításképp: “Magyarra lefordítva?” Úgy érted angolra. Angolra lefordítva. Angolul beszélnek. Hiába fordítod te magyarra.
21. Azok, akik még mindig azt merik kommentelni egy kép alá, hogy “Jó volt a fotós.” Pláne akkor, ha amúgy a kép pocsék.
22. Amikor felmondasz egy munkahelyen mert az egyik kollégád egy elmebeteg állat, ezt meg is mondod a főnöködnek, ő meg is érti, majd fél évvel később azt látod, hogy ez a nyomorult még mindig ott dolgozik.
23. Amikor valaki annyira gyökér, hogy tényleg csak “ez”-ként tudsz rá hivatkozni, mert “ő” nemes egyszerűséggel már nem ember.


24. Amikor egy buliból egyedül hazamenet megállít egy srác a barátaival az utcán, hogy melyik partihelyen találhatnak ilyen rendes lányt mint te. Mintha 1.) nem lehetnél így is egy orbitális nagy lotyó, 2.) nem pont éppen egy orbitális nagy lotyót keresnének akit még aznap este meg tudnának húzni, lehetőleg mindannyian, puszta hely-, és italra szánt pénz spórolása céljából.
25. Amikor elmentek bulizni a barátnőiddel, de aztán éjfél után már csak arról tudsz fantáziálni hogy melyik utcai pizzásnál fogsz enni hazafelé menet, így a parti maradék 3 órája gyakorlatilag csak abból áll, hogy úgy lebegsz céltalanul az embertömeg között mint egy üres konzerv a tengeren.
26. “Én egyébként egy nagyon rendes lány vagyok, de…” Nem, nem vagy az. Hogy aki ezt mondja az sosem az.
27. Hogy a fiúk mindig csak azért akarnak veled kettesben bulizni menni, hogy jobban megismerjenek és ők soha nem akarnának lefeküdni veled és miért vagy ennyire nagyképű és bizalmatlan, de aztán még te vagy a hülye, ha valahogy mégis a seggedre vándorol a kezük és meglepődsz.
28. Amikor olyan ideges vagy, hogy annyit káromkodsz a fejedben, mint Debra Morgan.


29. Amikor a kedvenc sorozatodban megszeretsz egy karaktert, majd “véletlenül” rákeresel pár spoilerre és “véletlenül” megtudod, hogy vérbe fagyva végzi egy fürdőkádban a negyedik évad végén. És a sorozat nyolc évados. MIÉRT?!
30. Hogy a szüleid felől leszakadhat a fél arcod, eltalálhat egy repeszdarab, ráléphetsz egy második világháborús aknára – amíg bejársz suliba, addig minden oké és senkit nem érdekelnek a problémáid.
31. Amikor azt mered mondani a szüleidnek, hogy attól még, hogy valakinek van diplomája még nem jelenti azt, hogy sikeres és gazdag lesz, majd ők úgy néznek rád mintha tizenöt évesen azt közölted volna velük hogy terhes vagy.

32. Amikor nagyon szereted az állatokat és te csak meg akarsz szeretgetni egyet, de az úgy dobálja magát a karodban mintha ördögöt űznének belőle és te csak arra tudsz ebből hirtelen következtetni, hogy biztos démon szállt meg és érzi rajtad.
33. Amikor alig várod, hogy végre részt vegyél egy társasági eseményen mert sose csinálsz olyat és végre szocializálódsz, de aztán eljön az a nap és érzed magadban, hogy te túl lusta vagy az efféle társasági tevékenységekhez. Na majd legközelebb.
34. Hogy egyesek azért nem tesznek magukra sminket mert annyira gyönyörűek anélkül is, te meg azért mert olyan csúnya vagy hogy fölösleges.
35. Kiskutyás, virágkoszorús, és az újonnan köztudatba törő őzgidás Snapchat filterek, avagy a szelfipokol legújabb bugyra. Mert olybá tűnik egyes emberek úgy érzik két gigantikus kutyafül meg egy kutyaorr érzékivé varázsolja majd az arcszerkezetüket.

source of feature image: gratisography.com
sources of gifs and images: reactiongif.org, wifflegif.com, rebloggy.com, tvfanatic.com, mashable.com, giphy.com, tumblr.com

Be First to Comment

Leave a Reply