Skip to content

MINDENNAPI HAZUGSÁGAINK, avagy Te miről szoktál füllenteni? | HU

Mert olyan kérlek nem létezik, hogy egy átlagos vagy akár egy átlag feletti napon kibírjuk olyan kisebb-nagyobb, lényegében ártalmatlan kamuszövegek nélkül, amelyek célja megkönnyíteni az együttélést a hozzánk közel állókkal és amelyek megspórolnak nekünk egy rakás kellemetlen és hosszútávon magányos pillanatot.

A BARÁTUNKNAK “De jó ez az inged, nem rémlik, hogy együtt vettük volna!” Leginkább azért, mert akkor nem lenne ilyen ocsmány.
“Persze, menj csak el a haverokkal bulizni!” Addig én majd elücsörgök itthon a sarokban és keresek Instagramon egy új barátot.
“Ki ez a lány melletted a képen? Olyan kis csinos.” Ajánlom, hogy a soha nem látott leszbikus húgod legyen.
“Áh, jobb szeretem az egészséges ételeket.” Mint a salátát a hamburgeremben, meg a kukoricát a popcornomban.
“Imádom ezt a zenét!” Mindig is titkolt vágyam volt egy turmixgép hangját megállás nélkül hallgatni.
“Anyukád ma is velünk jön vásárolni?” Istenem, van olyan szeglete a világnak, ahova nem jön utánunk?! Vagy olyan pillanata az életünknek amikor nincs elengedhetetlen szükséged az anyukádra harmincas éveid felé?! Etetni is szájon át szokott?!
“Anyukád olyan aranyos!” Hogy tud levegőt venni miközben ennyit beszél?

“Persze, nézzünk csak meg még egy háborús filmet!” Igen, értjük, sokan meghalnak egy háborúban, de tudsz valami újat is mondani ezzel kapcsolatban vagy továbbléphetünk végre?
“Áh, én sosem sminkelem magam, sosem értettem azokat a lányokat, akik igen.” Tényleg nem mondanám sminknek, inkább csak több kiló szintetikus összetevő együttesének.

“Star Wars? A kedvencem!” De akkor mire jó a Star Trek?


“Jaj, úgy utálom az ilyen lányos tinisorozatokat.” Csak érjek haza mire felteszik a netre a Vámpírnaplók új részét.
“Nem is értem hogy lehetnek egyes lányok ilyen féltékenyek.” Nem értem, mert átérzem.
“Nem, én sem akarok komoly kapcsolatot.” Csak házasságot. Meg gyerekeket. Meg egy közös kutyát és egy külvárosi házat.
“Jaj, imádom, hogy csak úgy felhívtál, hogy itt vagy a ház előtt! Imádok spontán lenni!” Csak azért nem rugdoslak odébb, mert a szomszéd utcában van a rendőr főkapitányság.
“Mondanám, hogy gyere fel hozzám, de annyit kell még tanulnom!” Mondanám, hogy gyere fel hozzám, de már nagyon szeretném tudni, hogy Stefan vajon visszakapcsolja-e az emberségét és újra összejön-e Elenával.
“Hát persze hogy tudok főzni!” Tésztát. Jobb napjaimon.
“Én aztán nem az a fajta lány vagyok aki órákig készülődik.” Mert általában egy randi előtt már három nappal nekiállok a készülődésnek.
“Mindjárt ott vagyok!” Csak fél óra és indulok.
“Jaj, annyira béna ez a Twilight sztori.” Csak kétszer olvastam ki az összes könyvet amikor kijött anno.
“Annyira nem bírom azokat az embereket, akik máson sem lógnak, csak a Facebookon és az Instagramon!” Basszus, mikor megy már ki a mosdóba, muszáj megnéznem hogy hány lájkot kapott a legutóbbi szelfim.
“Ja nem, én sosem szoktam szelfizni, annyira sajnálom azokat, akiknek van erre ideje.” Mint például nekem. Remélem lesz időm gyorsan megtisztítani az Instagram profilomat mielőtt megnézegetné.
“Elmegyünk a lányokkal bulizni, de nyugi, hamar hazamegyek, úgysincs kedvem inni!” HAHAHA.

A BARÁTNŐINKNEK “Dehogy vagy kurvás! Csak nem tud elköteleződni.” De. Kurvás vagy. De azért én még bírlak.
“Tök jó az új frizurád!” Végre jobban nézek ki mint te.
“Úgy találkoznék veled a héten, de sajnos rengeteget kell tanulnom.” Úgy találkoznék veled a héten, de sajnos baromi lusta vagyok. “Ah, annyit zabálok mostanság, hihetetlen, hogy nem látod.” Már egy hete nem ettem semmit, reméltem, hogy észreveszed, ügyes vagy.
“Holnaptól fogyózom.” Miért nem mondod, hogy így is szép vagyok?!
“De cuki ez a srác, akivel találkozgatsz!” Honnan szeded te ezeket az alakokat?
“Te egy olyan rendes lány vagy, nem hiszem el, hogy a srácoknak csak arra kellesz!” Te egy olyan okos lány vagy, nem hiszem el, hogy még nem esett le, hogy mindenki csak meg akar fektetni, ami nem is csoda, tekintve, hogy milyen emberekkel találkozgatsz. Csoda, hogy még nem adták el a vesédet.
“Atyaég, na mesélj csak, hogy vagytok most azzal a sráccal?” Könyörgök, ne mondd el még egyszer ugyanazt a történetet.
“Mekkora egy gyökér!” És milyen igaza van.
“Biztosan hamarosan rájön a volt barátod, hogy szeret és sírva fog könyörögni!” De sokkal valószínűbb, hogy nem.
“Soha többé nem állok szóba vele!” Főleg azért, mert az egy perce küldött üzenetemre sem válaszolt… megint.
“Az a lány egy ocsmány ribanc, annyival jobb vagy nála!” Végül is csak árvákat féregtelenít Tibetben és most választották meg Magyarország Szépének.

A BARÁTOD ANYUKÁJÁNAK “Igen, most éppen tanulok.” Azaz épp passziváltattam magam az egyetemen és egyébként nem dolgozom semmit.
“Számomra a főzés öröm!” De csak ha más csinálja.
“Igen, anyukám már kiskoromban megtanította hogyan kell nadrágot felvarrni és pulóvert foltozni! Apukámnak is mindig én csináltam!” Azt se tudom hogyan kell balesetmentesen befűzni egy cérnát.
“Úgy imádom a gyerekeket!” Ugye mindig olyanok, mint azokban a vicces kis Youtube videókban?

A SZÜLEINKNEK//TINIKORUNKBAN “A tanárom azt mondta különleges képességeim vannak.” Például az, hogy egyszerűen lehetetlenség bármit is megtanítani nekem.
“Át kell mennem a barátnőmhöz, tudod, ahhoz a kedves keresztény lányhoz mert éppen szakított a barátjával!” A szülei most éppen nincsenek otthon és gyomormosásig isszuk magunkat.
“Anya, nincs igazad.” Anya, kizárt, hogy igazat adjak.

A SZÜLEINKNEK//KÉSŐBB “Az új barátom? Igen, már három éve egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik.” Mint alkalmi takarító.
“Pár helyre elküldtem az önéletrajzomat, szerintem két héten belül már biztosan lesz állásom.” Még a Mekiből se hívtak vissza.
“Persze, minden héten mosok.” Azóta nincs tiszta ruhám, hogy beköltöztem. Még nem jöttem rá hogyan működik a mosógép és félek megkérdezni.
“Fogalmam sincs mitől ilyen magasak a számláim!” … de gyanítom köze lehet a dologhoz annak, hogy félek a sötétben aludni, folyamatosan elfelejtem lekapcsolni a villanyokat és amennyire csak emberileg lehetséges, feltekerem a fűtést, hogy ruha nélkül tudjak szaladgálni a lakásban.

“Rengeteget főzök itthon.” A pizzafutár azt hiszi, hogy többen lakunk a lakásban mert ennyi ételt egy ember szerinte nem tud megenni.
“Ne aggódjatok, ide nem fog senki betörni.” Mert rendszeresen nyitva felejtem az ajtót, úgyhogy erre aztán igazán semmi szükség.


SAJÁT MAGUNKNAK “Ma nyugodtan kirúghatok a hámból, ez a két zacskó chips senkinek nem fog ártani.” Csak az amúgy is gigantikus seggemnek és a nem létező önbizalmamnak.
“Holnap még ráérek tanulni!” Vizsga előtt két órával.
“Biztosan tetszem neki, csak annyira félénk.” Jjjjja. Valószínű.
“Tökre nem baj, hogy lefeküdtem vele, ettől még simán elvehet feleségül.” De azért még ne küldöm körbe a meghívókat.
“Tök jó, hogy szingli vagyok, nincs szükségem senkire!” És csak minden második nap sírom magam álomba.
“Megengedhetem magamnak ezt az új pár cipőt, ilyenem még úgy sincs…” Mármint ilyen drága. Ilyen drága nincs még. És ki akar ebben a hónapban enni vagy gázszámlát fizetni, én ugyan nem.
“Ma korán ágyba bújok, muszáj kialudnom magam és időben felkelnem.” Aranyos.
“Simán elkészülök 15 perc alatt, még lustálkodhatok egy kicsit.” HAHAHA.
“Az a lány mellette a képen biztosan egy gyerekkori barát… vagy az unokatestvére.” És biztosan azért vannak együtt mind a 24 képen az adatlapján, mert annyira nem bírják egymást.
“Nem fogok sírni miatta, tökre nem érdekel mi van vele!” Ha nem vettem volna meg azt a cipőt, most lenne pénzem zsepire.

BÁRKI MÁSNAK “Milyen jó a cipőd!” Utálom. Eszembe juttatja, hogy csóró vagyok.
“Istenem, tökre nem tanultam semmit, biztos megbuktam.” Csak egy hétig folyamatosan ezt magoltam, de így remélem még különlegesebbnek és okosabbnak tűnök, ha megkapom az ötöst.
“Persze, velem minden rendben, megy a suli, jó a meló, sok a dolgom, minden oké.” Le vagyok égve, már kétszer megbuktam egy tárgyból, aminek a nevére nem emlékszem, senki nem hajlandó velem párkapcsolatot létesíteni és a munkám egy vicc, amin csak én nem tudok nevetni. Ja és a lakásomba még a nap is képtelen besütni, olyan pocsék helyen van.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, kövesd a The Charmbandit Facebook oldalát, ahol elsőként értesülhetsz a blog újdonságairól!


source of feature image: keywordsuggest.org
sources of gifs: iruntheinternet.com, wifflegif.com, sharegif.com, giphy.com, gifs.joelglovier.com

Be First to Comment

Leave a Reply