Skip to content

15 DOLOG, AMIRE AZ ELSŐ YOUTUBE VIDEÓDNÁL JÖSSZ RÁ | HU

1. Hogy csúnya vagy.

2. Hogy a másik oldalról is csúnya vagy.

3. Hogy ha egy bizonyos szögbe dermedve nézel egy bizonyos pontjára a szobádnak és csak egy bizonyos mértékig nyitod ki a szád és bizonyos szavakat inkább kapásból ki sem mondasz – akkor talán embernek nézel ki.

4. Hogy a hajad, amit évek óta ugyanúgy hordasz és ami a tükörben mindig jól festett, szintén pocsékul néz ki és minderre csak most jössz rá és nem érted miért nem szólt eddig senki.

5. Hogy ha a fél fejed kilóg a képből, az sem segít.

6. Hogy annak ellenére, hogy mennyire utálod magad, mégis konstans csücsörítve folyton saját magadat nézed a viewfinderben, noha évekig halál bénának tartottad, amikor kedvenc youtubereid ugyanezt csinálták.

7. Hogy a hangod is idegesítő.

8. Hogy félsz a saját kamerádtól és egy idő után azon kapod magad, hogy azon gondolkodsz, vajon meggyilkol-e álmodban.

9. Hogy a Listerine Stay White egy kidobott pénz volt.

10. Ilyenkor diagnosztizálod magad figyelemhiányos zavarral is, mert konkrétan többszörösen elkalandozol egy mondat közben.

11. Hogy akár a fűtést is kikapcsolhatnád, mert a nap felszínénél csak két softboxnyi rád vetülő fény melegebb.

12. Hogy muszáj lesz új ágyneműt, díszpárnákat és lényegében egy teljesen új berendezést vásárolnod csak a videó kedvéért, hogy úgy tűnjön rendben van az életed.

13. Hogy célszerű elhúzni a függönyt, máskülönben a szomszédod azt hiszi suicide note-ot veszel fel.

14. Hogy miután sikerül felvenned egy 8 percnyi videót röpke másfél óra leforgása alatt, elégedetten kihúzol mindent és megnézed a felvételeket, rájössz, hogy nem baj, hogy csúnya vagy, mert úgyis minden homályos lett/nem vetted fel.

15. Hogy ezt még párszor el fogod játszani ugyanazzal a videóval.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, kövesd a The Charmbandit Facebook oldalát, ahol elsőként értesülhetsz a blog újdonságairól, de nyugodtan feliratkozhatsz a Youtube csatornára is!


source of feature image: unsplash.com (Aron Visser)

One Comment

  1. Szia!
    Amiket nagyjából leírtál, az a Kamerafóbia tipikus esete. Ezt én is átéltem, amikor anno szerkesztő-riporternek tanultam. Amikor nem voltam kamera előtt tudtam beszélni, sőt nagy dumás voltam, akkor hibátlanul felmondtam a felkonfomat, és a feladataimat, de amint a tanárom bekapcsolta a kamerát, még a nevemet is elfelejtettem.
    Ezzel semmi baj sincs, igazából ki lehet küszöbölni, csak gyakorolni kell.
    Gondolj arra, hogy ezen minden youtube-os átesett, van azonban egy pont ahol már nem fog érdekelni, ki mit gondol, vagy, hogy hogy nézel ki a kamerában. Viszont a párnás ponton jót nevettem 😀
    Bizony, néha meg kell változtatnunk az életünk, de ez lehet akár egy kezdőlöket is, nem?

Leave a Reply